Welkomstbericht bij registratie

Speciaal voor de nieuwe leden. In deze rubriek vind je uitleg over de verschillende onderdelen van het forum. Spelregels, plaatsen van berichten, afbeeldingen, etc.
Gebruikersavatar
Munthunter Nederland
Webmaster
Webmaster
Berichten: 6599
Lid geworden op: 26 jul 2009, 16:39
Locatie: Beek en Donk

Welkomstbericht bij registratie

Bericht door Munthunter » 08 aug 2011, 13:21

Beste forumleden,

Vanaf vandaag krijgt ieder nieuw lid een welkomstbericht in zijn/haar mailbox op het forum. Zo hoef ik zelf niet ieder nieuw lid te verwelkomen en vinden de nieuwe leden nog sneller de weg op het forum.

Hieronder lees je het bericht, zoals nieuwe leden het ontvangen. Het kan zijn dat jullie er zaken in missen en die hoor ik graag, zodat we de nieuwe leden nog sneller en beter wegwijs kunnen maken.

Vriendelijke groeten,

Jeroen - Munthunter

Hieronder het bericht:
[hr]
Van harte welkom op Hét Munten en Bankbiljetten Forum.

Wanneer je dit persoonlijk bericht ontvangt in je mailbox, behorende bij Hét Munten en Bankbiljetten Forum, dan is je registratie succesvol verlopen en kun je het forum optimaal gaan gebruiken.

Hét Munten en Bankbiljetten is hét forum voor de munten en bankbiljetten verzamelaar! Op het forum vindt je vele rubrieken waar je informatie kunt vinden en delen over munten, bankbiljetten, penningen, verzamelmateriaal, etc. Voor de euromuntenverzamelaar is er een uitgebreide eurorubriek waar je het euronieuws heel snel zult kunnen terugvinden.

Voor vele verzameltakken is er een plek te vinden waar de verzamelaar informatie kan vinden, maar ook kunt delen. Zoek je een antwoord op een vraag en kun je die niet vinden op het forum, stel de vraag dan in een nieuw bericht (topic). Een antwoord zal snel volgen.

Om alles ordentelijk te kunnen laten verlopen hebben we een aantal afspraken en regels samengevat. Lees deze goed door en kijk er even in als je even niet meer weet hoe iets gaat. Je kunt dit forumreglement en algemene afspraken hier vinden: ► Forumreglement en algemene afspraken

Het is ook mogelijk om je dubbele munten, bankbiljetten, etc. aan te bieden op het forum, je kunt ze verkopen op de forummarkt, maar ook veilen in de forumveiling. Zie je een leuk nieuw item voor je eigen verzameling dan kun je meedoen met de veiling of koop je de munt in een marktrubriek. Het is zelfs mogelijk om een munt, of biljet te ruilen met andere forumleden.

De spelregels voor deze veiling en marktrubrieken vindt je hier: ► Spelregels voor de veiling en marktrubrieken
We stellen het zeer op prijs als nieuwe leden zich even voorstellen in de rubriek 'Stel je voor...', bovenin het forum in het gedeelte 'Foruminformatie'.
Of klik op de volgende link ► ´Stel je voor...´

Mocht je vragen hebben aangaande het forum, mis je iets, of ontdek je een fout, laat het mij, of een van de moderators even weten, we helpen je graag verder.
Ik wens je in ieder geval heel erg veel plezier toe, op én met het forum.

Vriendelijke groeten,

Jeroen - Munthunter
Beheerder en oprichter van Hét Munten en Bankbiljetten Forum
info@munthunter.nl
Welkom op hét forum voor de munten en bankbiljettenverzamelaar!

Terug naar “Introductie van Hét Munten en Bankbiljetten Forum”