Het NIET werken van het forum

Hier kun je met elkaar praten over zaken die niet per se iets te maken hoeven te hebben met munten en of bankbiljetten.
Gebruikersavatar
Michel
Volledig lid
Volledig lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 23 sep 2013, 17:59

Het NIET werken van het forum

Bericht door Michel » 19 mei 2015, 19:14

Beste forumleden,

Voor het gebruik van het munten- en biljettenforum gebruik ik de browser Google Chrome.
Ook na het gebruik van browser Internet Explorer ontstaan er problemen.
Daarnaast gebruik ik als besturingssysteem Windows 7 met daarop de recentste updates en een goed werkende virusscanner.

Nu wil ik graag reageren op een topic, maar na inloggen begint het probleem.
Als ik het desbetreffende topic open, en ik klik op Reageer, dan krijg ik onderstaande foutmelding.

Wie weet raad???

Groeten,
Michel
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Gebruikersavatar
Martin
Senior lid
Senior lid
Berichten: 698
Lid geworden op: 20 feb 2011, 12:38
Locatie: Limbabwe

Re: Het NIET werken van het forum

Bericht door Martin » 19 mei 2015, 19:20

Hierop kan ik wel reageren... Op GoSuZ lukt dat niet.

Martin
Geld maakt niet gelukkig, munten wel.

spatbord
Donateur
Donateur
Berichten: 1154
Lid geworden op: 25 jul 2011, 13:51

Re: Het NIET werken van het forum

Bericht door spatbord » 19 mei 2015, 19:38

Zelfde probleem hier. Zal dus wel aan het forum liggen, en niet aan jouw browser/computer.

neozion
Donateur
Donateur
Berichten: 1384
Lid geworden op: 02 okt 2010, 18:42

Re: Het NIET werken van het forum

Bericht door neozion » 19 mei 2015, 21:23

spatbord schreef:Zelfde probleem hier. Zal dus wel aan het forum liggen, en niet aan jouw browser/computer.
In 1 van mijn topics heeft hetzelfde probleem voorgedaan. Dit topic gaat wel goed

Gebruikersavatar
Dick
Superlid
Superlid
Berichten: 1458
Lid geworden op: 13 aug 2010, 13:27
Locatie: Dieren

Re: Het NIET werken van het forum

Bericht door Dick » 20 mei 2015, 09:54

Ik wilde gisteren op een topic reageren maar ik kreeg ook dezelfde melding.

Groet,
Dick
verzamelaar van de 2 euro cc en sets op jaartal in unc of BU kwaliteit en
koninkrijks munten van Willem I , II , III en Wilhelmina.

Gebruikersavatar
Pim
Senior lid
Senior lid
Berichten: 291
Lid geworden op: 30 jun 2013, 14:23
Locatie: Elburg

Re: Het NIET werken van het forum

Bericht door Pim » 20 mei 2015, 10:00

Bij mij gebeurt dit helaas ook af en toe, maar wanneer ik de pagina refresh is de melding weg en kan ik gewoon doorgaan met waar ik mee bezig was ;)

Hoop dat dat bij jullie ook het geval is

~Pim

spatbord
Donateur
Donateur
Berichten: 1154
Lid geworden op: 25 jul 2011, 13:51

Re: Het NIET werken van het forum

Bericht door spatbord » 20 mei 2015, 11:00

Atox heeft het inmiddels gefixt. Mocht je het probleem nog steeds hebben, stuur hem dan even een PB met de melding die je krijgt.

Gebruikersavatar
Michel
Volledig lid
Volledig lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 23 sep 2013, 17:59

Re: Het NIET werken van het forum

Bericht door Michel » 20 mei 2015, 16:46

spatbord schreef:Atox heeft het inmiddels gefixt. Mocht je het probleem nog steeds hebben, stuur hem dan even een PB met de melding die je krijgt.
Beste forumleden,

Allemaal hartelijk dank voor jullie antwoorden met betrekking op dit topic.
Ik ben daarom ook ontzettend blij dat het probleem is opgelost :thumb up:

In het begin dacht ik echt, dat het aan mijn computer of browsers lag, maar toen ik later de antwoorden las, dacht ik; gelukkig ben ik niet alleen.
Nogmaals hartelijk dank voor de snelle oplossing.

Groeten,
Michel

Gebruikersavatar
Munthunter
Webmaster
Webmaster
Berichten: 6584
Lid geworden op: 26 jul 2009, 16:39
Locatie: Beek en Donk

Re: Het NIET werken van het forum

Bericht door Munthunter » 21 mei 2015, 23:22

Helaas komen deze foutjes soms voor maar weet Atox ze nel te verhelpen, waarvoor dank!

Gr. Jeroen
Welkom op hét forum voor de munten en bankbiljettenverzamelaar!

Terug naar “Het Praathuis”