muntje (koper/brons) uit c.a. 1832

In deze rubriek kunnen gasten een vraag stellen aangaande munten, biljetten en penningen waarvan ze bijvoorbeeld de waarde willen weten. Het is niet nodig om een account aan te maken. Heb je bijvoorbeeld vanuit een erfenis een verzameling in handen gekregen en wil je graag de waarde weten van deze verzameling, dan kun je de vraag hier stellen.
Forumregels
Ondanks dat in deze rubriek geen registratie vereist is, behandelen we enkel vragen die voldoen aan ons geldende reglement en de richtlijnen die we stellen aan een taxatie-aanvraag. Topics die niet voldoen, zullen worden gesloten door het beheer of moderator en desnoods worden verwijderd.

Afbeeldingen kun je op de volgende wijze toevoegen aan je berichten ► Afbeeldingen toevoegen met Tinypic

Bedenk dat registratie slechts enkele minuten in beslag neemt en dat een registratie direct een flink aantal extra functies oplevert, zoals het sturen van privéberichten naar andere gebruikers en het kunnen plaatsen van advertenties in de forummarkt.

muntje (koper/brons) uit c.a. 1832

Berichtdoor Noor » 15 Nov 2016, 22:29

Hallo allemaal.

Ik heb een muntje gevonden op een akker waar vroeger spul van stortplaatsen uit Utrecht is verspreid. Het is heel dun en erg afgesleten, maar er lijkt 1832 op te staan, of 1841 ofzo. Kan ik hier een foto uploaden?

Ik hoop dat iemand er iets over kan zeggen.
Noor
 

Re: muntje (koper/brons) uit c.a. 1832

Berichtdoor janssenfrank » 15 Nov 2016, 22:57

Hallo Noor,

Volgens mij kun je Je foto's plaatsen als je drie berichten hebt. Of je zou de foto ergens anders moeten uploaden en hier de url moeten plaatsen. Een foto is wel nodig om je verder te kunnen helpen. Het kan immers vanalles zijn. De diameter kan ook interessant zijn

Maar gezien het jaartal denk ik meteen aan een halve of een hele cent. Zie je misschien een grote W en aan de andere kant een wapentje?
Pecunia olet, sed vos adepto usus ad eam

winnaar van de munthunter-vrouwen EK-2017 voetbalpool
Gebruikers-avatar
janssenfrank
Volledig lid
Volledig lid
 
Berichten: 1422
Geregistreerd: 23 Mei 2013, 10:38
Nationale vlag:
Nederland Nederland 
eBay: http://


Terug naar Taxatie en vragen door niet-leden of nieuwe leden

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten