Taxatie muntrol 2,5 cent

In deze rubriek kunnen gasten een vraag stellen aangaande munten, biljetten en penningen waarvan ze bijvoorbeeld de waarde willen weten. Het is niet nodig om een account aan te maken. Heb je bijvoorbeeld vanuit een erfenis een verzameling in handen gekregen en wil je graag de waarde weten van deze verzameling, dan kun je de vraag hier stellen.
Forumregels
Ondanks dat in deze rubriek geen registratie vereist is, behandelen we enkel vragen die voldoen aan ons geldende reglement en de richtlijnen die we stellen aan een taxatie-aanvraag. Topics die niet voldoen, zullen worden gesloten door het beheer of moderator en desnoods worden verwijderd.

Afbeeldingen kun je op de volgende wijze toevoegen aan je berichten ► Afbeeldingen toevoegen met Tinypic

Bedenk dat registratie slechts enkele minuten in beslag neemt en dat een registratie direct een flink aantal extra functies oplevert, zoals het sturen van privéberichten naar andere gebruikers en het kunnen plaatsen van advertenties in de forummarkt.
Volgers: koenmunten, Arjena3, Marten van Leerdam

Re: Taxatie muntrol 2,5 cent

Berichtdoor Dennis88 » 16 Mei 2013, 19:33

Mocht je interesse hebben om deze rol te verkopen laat het me even weten, ik zou hem graag aan mijn verzameling toe willen voegen.

Qeagle88@gmail.com
Dennis88
Lid
Lid
 
Berichten: 94
Geregistreerd: 16 Mrt 2011, 07:11
Woonplaats: California
Nationale vlag:
United States of America United States of America 
eBay:

Vorige

Terug naar Taxatie en vragen door niet-leden of nieuwe leden

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten