misdruk of niet?

In deze rubriek kunnen gasten een vraag stellen aangaande munten, biljetten en penningen waarvan ze bijvoorbeeld de waarde willen weten. Het is niet nodig om een account aan te maken. Heb je bijvoorbeeld vanuit een erfenis een verzameling in handen gekregen en wil je graag de waarde weten van deze verzameling, dan kun je de vraag hier stellen.
Forumregels
Ondanks dat in deze rubriek geen registratie vereist is, behandelen we enkel vragen die voldoen aan ons geldende reglement en de richtlijnen die we stellen aan een taxatie-aanvraag. Topics die niet voldoen, zullen worden gesloten door het beheer of moderator en desnoods worden verwijderd.

Afbeeldingen kun je op de volgende wijze toevoegen aan je berichten ► Afbeeldingen toevoegen met Tinypic

Bedenk dat registratie slechts enkele minuten in beslag neemt en dat een registratie direct een flink aantal extra functies oplevert, zoals het sturen van privéberichten naar andere gebruikers en het kunnen plaatsen van advertenties in de forummarkt.

misdruk of niet?

Berichtdoor Gast » 25 Mrt 2013, 12:28

Hallo,

ik kreeg recent deze 20 eurocent munt. Ik vroeg me af of dit nu een misdruk is of niet. Zo te zien mist een land ( finland) en zit er een randje omheen. de rechste is een 'nomale' munt.
bvd voor de reacties
Gast
 

Re: misdruk of niet?

Berichtdoor Jan W » 25 Mrt 2013, 12:32

Een foto zou mooi zijn. De achterzijde van de euromunten is wel aangepast per 2008. Toen kwam er een nieuw type met inderdaad een scherpere rand erin en een iets gewijzigde kaart. Check even de jaartallen om te zien of de één van 2007 of eerder is en de andere van 2008 of later. Dan weet je meteen het verschil.
Jan W
Donateur
Donateur
 
Berichten: 3239
Geregistreerd: 29 Dec 2011, 00:05
eBay: http://


Terug naar Taxatie en vragen door niet-leden of nieuwe leden

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast